Op zoek naar een trainingskamp?

Een succesvol seizoen start met een goed georganiseerde voorbereidingsperiode tijdens de zomer- en/of winterstop. Dit dient uiteraard gepaard te gaan met goede sportfaciliteiten en overal moet aan gedacht worden. Om het team die tijd en energie te besparen biedt Trainingskampen.nl een compleet en verzorgd trainingskamp aan met al uw wensen en behoeften.

Al jaren is Trainingskampen.nl dé specialist in het organiseren van complete verzorgde trainingskampen, voor o.a. voetbal, atletiek en hockey.

Trainingskampen.nl heeft een aanbod van liefst 100 locaties over de hele wereld. Alle locaties worden jaarlijks bezocht zodat alle locaties in zowel binnen- als buitenland aan de kwaliteitseisen van Trainingskampen.nl blijven voldoen. Ieder trainingskamp biedt perfecte sportfaciliteiten, goede accommodaties en recreatiegelegenheid in de omgeving.

Doordat Trainingskampen.nl sinds 2004 goede contacten onderhoudt met de verschillende toplocaties in binnen- en buitenland kan uw club op trainingskamp voor een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

We zijn zeer trots om te vermelden dat we een UEFA match agent licentie hebben, welke ervoor zorgt dat we zelf vriendschappelijke wedstrijden mogen organiseren.

Veel gerenommeerde teams hebben al gebruikgemaakt van onze diensten en expertise. Internationale clubs zoals Manchester United, Ajax Amsterdam, Bayer 04 Leverkusen, Galatasaray, Malaga CF, Steaua Boekarest, CSKA Sofia en Hapoel Tel Aviv zijn onze klanten.

Wilt u nu de scherpste prijzen? Neem dan contact op via Info@VoetbalRotterdam.nl

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Inloggen op VoetbalRotterdam.nl

Voer onderstaand uw gegevens in

Maak een account aan

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.