Disclaimer en Copyright VoetbalRotterdam.nl

Disclaimer en Copyright VoetbalRotterdam.nl

Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op eigendom zijn van VoetbalRotterdam.nl VOF (waaronder VoetbalRotterdam.nl en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij VoetbalRotterdam.nl of zijn gelicenceerd aan VoetbalRotterdam.nl.

Gehele of gedeeltelijke overname, omschrijven van artikelen zonder bronvermelding, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door VoetbalRotterdam.nl of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.

Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, mits de volgende copyright-tekst in elke copy aanwezig is: “© Copyright VoetbalRotterdam.nl”, mits copyright, handelsmerk en andere van toepassing zijnde teksten niet worden verwijderd en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.

VoetbalRotterdam.nl voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website is wel toegestaan. De webmaster stelt het op prijs hiervan in kennis te worden gesteld.

Inloggen op VoetbalRotterdam.nl

Voer onderstaand uw gegevens in

Maak een account aan

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.