Advertentie overzicht VoetbalRotterdam

voorkant VoetbalrotterdamVoetbalRotterdam.nl timmert al enkele jaren aan de weg. Begonnen in 2006 met enkele verslagen inmiddels uitgegroeid tot een begrip onder amateurvoetballers. VoetbalRotterdam.nl  bestrijkt het Rotterdamse amateurvoetbal met nieuws, interviews, verslagen, columns en achtergrondinformatie.  Een formule die in korte tijd uit is gegroeid tot de amateurvoetbalsite in de regio Groot Rotterdam. 

Bereik

De naam VoetbalRotterdam zegt het al; de meeste bezoekers komen uit de regio Groot Rotterdam. Onderzoek heeft echter uitgewezen dat ook buiten Rotterdam de interesse groot is in het Rotterdamse amateurvoetbal. VoetbalRotterdam wordt in ruim 800 plaatsen in Nederland bezocht. Buiten Nederland reikt de site tot meer dan 150 landen ter wereld.

VoetbalRotterdam.nl wordt inmiddels dagelijks bezocht door zo’n 20.000 bezoekers. Samen bekijken deze bezoekers gemiddeld zo’n 4 miljoen pagina’s per maand.

Sinds twee seizoenen maakt VoetbalRotterdam ook TV. In het eerste jaar werden de uitzendingen 75.000 keer volledig bekeken. In het seizoen 2012-2013 steeg dit aantal al met meer dan 200% naar 175.000. In seizoen drie kwam het aantal kijkers 250.000 uit.

aantallen nederland

Afbeelding bezoekers VoetbalRotterdam Nederland

aantallen wereld

Afbeelding bezoekers VoetbalRotterdam wereldwijd

Wilt u meer informatie over adverteren op VoetbalRotterdam? Mail dan naar MichelFeenstra@voetbalrotterdam.nl

Comments 2

  1. Zaterdag 6 September 2014. Vorig seizoen behoorde DHV tot de meest scorende teams in de 3e klas maar nu stokt de productie ondanks het feit dat trainer Leo Dietvorst over vrijwel dezelfde spelers kan beschikken. Het feit dat DHV afgelopen zaterdag tegen SSS – Klaaswaal tegen 5 gele kaarten opliep zegt wellicht iets over de mentale gesteldheid. Bovendien ontbreekt het de ploeg aan zelfvertrouwen en spelen een aantal spelers onder hun niveau. SSS begon de wedstrijd afwachtend en gaf DHV de gelegenheid om aan te vallen wat na 3 min. een goal opleverde van Jordi Lokers(0-1). Na deze verrassende opening gooide SSS de schroom van zich af en kwam DHV goed weg met een bal op de lat. Dankzij uitstekend keeperswerk van Paul Eland bleef de verdediging soms met kunst en vliegwerk overeind. De twee SSS doelpunten ontstonden dan ook uit “dode spelmomenten. Een makkelijk gegeven vrije trap werd na 15 min. door SSS middenvelder Frank van Splunter in de kruising geschoten (1-1). Na rust een sterker SSS maar de verdediging hield stand en een remise leek mogelijk. Aanvallend hanteerde DHV meestal de lange bal waarbij ook nog eens de eindpass mislukte terwijl SSS oplossingen zocht met positiespel en regelmatig voor het DHV doel verscheen. Doelman Paul Eland leek deze middag niet meer te passeren. Om vlak voor tijd de druk op de verdediging te verminderen werd in de 87 min. bij een te nemen corner van SSS gewisseld. Even was achterin de organisatie zoek en middenvelder Emiel Elvers kopte SSS naar de verdiende overwinning (2-1). Komende zaterdag komen de amateurs van Feyenoord op bezoek. Feyenoord dat jarenlang op zondag op hoog niveau speelde, zette vorig jaar de stap naar het zaterdagvoetbal en werd ongeslagen kampioen in de 4e klas. Het spelniveau van het huidige Feyenoord is Hoofdklasse en topfavoriet voor het kampioenschap. Voor de spelers van DHV een uniek moment om in competitieverband uit te kunnen komen tegen een topclub. De wedstrijd begint om 14.30 uur, balsponsor is dhr. Jan de Jonge en Pupil van de Week is Tim van Dongen.

  2. Zaterdag 6 September 2014. Vorig seizoen behoorde DHV tot de meest scorende teams in de 3e klas maar nu stokt de productie ondanks het feit dat trainer Leo Dietvorst over vrijwel dezelfde spelers kan beschikken. Het feit dat DHV afgelopen zaterdag tegen SSS – Klaaswaal tegen 5 gele kaarten opliep zegt wellicht iets over de mentale gesteldheid. Bovendien ontbreekt het de ploeg aan zelfvertrouwen en spelen een aantal spelers onder hun niveau. SSS begon de wedstrijd afwachtend en gaf DHV de gelegenheid om aan te vallen wat na 3 min. een goal opleverde van Jordi Lokers(0-1). Na deze verrassende opening gooide SSS de schroom van zich af en kwam DHV goed weg met een bal op de lat. Dankzij uitstekend keeperswerk van Paul Eland bleef de verdediging soms met kunst en vliegwerk overeind. De twee SSS doelpunten ontstonden dan ook uit “dode spelmomenten. Een makkelijk gegeven vrije trap werd na 15 min. door SSS middenvelder Frank van Splunter in de kruising geschoten (1-1). Na rust een sterker SSS maar de verdediging hield stand en een remise leek mogelijk. Aanvallend hanteerde DHV meestal de lange bal waarbij ook nog eens de eindpass mislukte terwijl SSS oplossingen zocht met positiespel en regelmatig voor het DHV doel verscheen. Doelman Paul Eland leek deze middag niet meer te passeren. Om vlak voor tijd de druk op de verdediging te verminderen werd in de 87 min. bij een te nemen corner van SSS gewisseld. Even was achterin de organisatie zoek en middenvelder Emiel Elvers kopte SSS naar de verdiende overwinning (2-1). Komende zaterdag komen de amateurs van Feyenoord op bezoek. Feyenoord dat jarenlang op zondag op hoog niveau speelde, zette vorig jaar de stap naar het zaterdagvoetbal en werd ongeslagen kampioen in de 4e klas. Het spelniveau van het huidige Feyenoord is Hoofdklasse en topfavoriet voor het kampioenschap. Voor de spelers van DHV een uniek moment om in competitieverband uit te kunnen komen tegen een topclub. De wedstrijd begint om 14.30 uur, balsponsor is dhr. Jan de Jonge en Pupil van de Week is Tim van Dongen.

Geef een reactie

Reageren op VoetbalRotterdam kan alleen met uw naam.LET OP: ZONDER NAAM WORDT EEN REACTIE GEWEIGERD!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inloggen op VoetbalRotterdam.nl

Voer onderstaand uw gegevens in

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.