ASWH kan komend seizoen nog drie versterkingen begroeten. De ploeg uit de Tweede Divisie ziet Max Stofkooper (Excelsior), Lucas Murillo (De Graafschap) en Yael Eisden (AO Platanias).
De 19-jarige Max Stofkooper heeft de jeugopleiding van Excelsior doorlopen. Afgelopen seizoen kwam hij uit voor het Onder 21-team van de Kralingers. De in Rotterdam woonachtige linksback heeft echter de keuze gemaakt om naar ASWH te komen en zich op sportpark Schildman verder te ontwikkelen. Dit tot vreugde van de TC, die verwacht dat de talentvolle Stofkooper gezien zijn leeftijd nog volop kan groeien. Zijn komst past bij het streven om ook oog te hebben voor jonge regiovoetballers met potentie. De afgelopen periode trainde Stofkooper al diverse keren mee, waarbij hij zich al kon laten zien aan de staf en zijn nieuwe medespelers.
De 21-jarige Leverland Murillo is woonachtig in Den Haag. De geboren Argentijn begon met voetbal bij de amateurclubs Wilhelmus en Quick, waarna hij in de jeugdopleiding van ADO Den Haag belandde. Daar speelde hij tot en met de Onder 19, waarna een avontuur bij het Spaanse CF Sant Rafel volgde. Na een jaar Spanje keerde Leverland Murillo terug in Nederland. Afgelopen seizoen speelde de linksback voor De Graafschap Onder 21. In de periode waarin hij met ASWH meetrainde, overtuigde hij de TC en de staf.
Met de 27-jarige Yael Eisden, voormalig jeugdinternational voor Curaçao, trekt ASWH een ervaren middenvelder aan. Hij werd als jeugdspeler van Spartaan ’20 door Sparta Rotterdam gescout. Eisden haalde het eerste elftal op het Kasteel en behoorde tot de selectie van Sparta die in 2016 kampioen werd van de Keuken Kampioen Divisie. Daarna droeg Eisden nog de shirts van Helmond Sport, RKC Waalwijk, FK Jelgava uit Letland en het Griekse AO Platanias. De TC is dan ook verheugd dat de controlerende middenvelder aansluit bij ASWH, omdat hij specifieke kwaliteiten toevoegt aan de selectie. Zo staat er ook op het middenveld een mooie mix van diverse leeftijden. De selectie is hiermee in principe compleet en klaar om op 10 juli met de voorbereiding te starten.
Heel smakelijk gedaan jongens!