Zwak Feyenoord houdt slechts punt over aan derby tegen Sparta

6

Feyenoord heeft gelijkgespeeld in de derby tegen Sparta. De ploeg van Dick Advocaat speelde zwak en creëerde weinig kansen. Vlak voor rust was het linksback Haps die de score opende. Direct na rust kwam Sparta op gelijke hoogte. Een overtreding van Spajic werd bestraft met een vrije trap op de rand van de zestien meter. Na ingrijpen van de VAR bleek de overtreding echter op de lijn van het zestienmeter gebied te zijn gemaakt. Thy wist wel raad met dit buitenkansje.

Feyenoord probeerde daarna nog wel op jacht te gaan naar de gelijkmaker maar het kon Sparta-doelman Van Leer niet in verlegenheid brengen. Uiteindelijk pakte beide Rotterdamse ploegen een punt. Dit was te danken aan keeper Bijlow want enkele seconde voor tijd kreeg Duarte nog een grote kans. Oog in oog met Bijlow kwam de laatste echter als winnaar uit de strijd.

6 Comments
 1. Wim Altena zegt

  Verdiend punt voor Sparta

 2. Carla Noorthoek zegt

  Het was niet om aan te zien.dramatisch.

 3. Henk Ossewaarde zegt

  Vincent Immerzeel je cluppie.

 4. Henk Ossewaarde zegt

  Vincent Immerzeel.

 5. Saleh Abuleil zegt

  Dom dom dit

 6. Frank Lequin zegt

  schandalig slecht en waardeloos gevoetbald. Alleen keeper haalde voldoende

Laat een antwoord achter