Zuidland gemakkelijk langs HOV/DJSCR (zo)

0

Op een zeer eenvoudige wijze heeft Zuidland zich geplaatst voor de volgende bekerronde, mocht deze nog gespeeld gaan worden dit seizoen.

Op het eigen complex werd zondag derdeklasser HOVDJSCR met 8-1 verslagen. In de openingsfase sprong de formatie van Tom Larssen nog wel slordig om met de kansen die het zelf creëerde. Na een goed half uur opende Ruben Speelpenning dan eindelijk de score. Nog geen twee minuten later was het Neal van Buuren die voor 2-0 zorgde. Net voor rust deed HOVDJSCR via een vrije trap iets terug. Nadat kort na de hervatting Morris de Hoog de 3-1 score, was het daarna voornamelijk eenrichtingsverkeer.

Via Robin van Buuren, Morris de Hoog, Nick Koopal, Nick Kruit en Neal van Buuren liep Zuidland vrij gemakkelijk uit naar 8-1. De vijfde Slandse treffer uiteindelijk afgerond door Morris Hoog, uitgevoerd over meerdere schijven, was er een van wonderschone klasse.

Uitslagen districtsbeker 13 oktober

Laat een antwoord achter