ZBVH onderuit tegen Hekelingen

0

ZBVH is in de thuiswedstrijd tegen Hekelingen tegen een terechte 0-3 nederlaag aangelopen. Vandaag moesten de Herculianen het zonder hun trouwe publiek doen, maar kon de wedstrijd wel worden gevolgd via een livestream. Vanaf het beginsignaal hadden beide teams moeite om kansen te creëren. Toch was licht Hekelingen de bovenliggende partij, omdat het fel op de bal zat en ZBVH niet in het spel liet komen. Na een half uur werd de spits van Hekelingen bereikt. Deze leek middels een overtreding Mark Burger uit balans te brengen, maar de scheidsrechter liet doorspelen. Hierna kon hij ook Yarno Teuling omspelen en voor de 0-1 aantekenen. ZBVH bleef hierna moeite houden om voetballend een opening te vinden en hierdoor werd te snel de lange bal gehanteerd. Logischerwijs was 0-1 ook de ruststand.

Na de thee kwam ZBVH beter voor de dag. De bal ging wat sneller rond en het lukte wat beter om Hekelingen onder druk te zetten. Dit resulteerde nog niet in grote kansen, behoudens een aantal corners en vrije trappen. Uit één van deze momenten was het juist Hekelingen dat op 0-2 kwam na een snelle omschakeling. Hierna was bij ZBVH het geloof in een goed resultaat weg en kon Hekelingen zelfs ook nog de 0-3 maken. Na exact 90 minuten volgde het eindsignaal en kon geconcludeerd worden dat er teveel spelers waren die hun gebruikelijke niveau niet haalden, wat uiteindelijk resulteerde in een terechte nederlaag.

Ten slotte willen we nog dank uitspreken aan Schouwink Magenement Service en Wessel Schouwink voor het beschikbaar stellen en opzetten van de steiger en Justus Lagendijk en Jasper Hoek voor het filmen en voor hun commentaar tijdens de wedstrijd.

Laat een antwoord achter