Sterk Feyenoord neemt de punten mee uit Tilburg

1

Een sterk spelend Feyenoord heeft de drie punten meegenomen uit tilburg. Tegen Willem II werd het 1-4. De Rotterdammers keken na dertien minuten tegen een achterstand aan toen Evangelos Pavlidis in het vijfmetergebied vrij mocht binnenschieten.

Hierna was Feyenoord de gehele wedstrijd sterker en drukte dit ook in doelpunten uit. Ridgeciano Haps wist in de 22ste minuut de gelijkmaker binnen te schieten na een assist van Joao Texeira. Voor rust had Bryan Linssen Feyenoord nog op voorsprong moeten schieten maar de aanvaller faalde oog in oog met keeper De Ruiter. 

Na rust mocht Linssen dan toch zijn eerste doelpunt in het Feyenoord-shirt maken. Linssen kreeg hierna nog twee kansen maar het was uiteindelijk Steven Berghuis die met een schot de 1-3 wist te maken. Opnieuw was het de sterk spelende Texeira die de assist gaf. Steven Berghuis maakte met nog ongeveer een kwartier te spelen nog de 1-4 en Feyenoord trok hierna professioneel de drie punten over de streep. De Rotterdammers mogen zich voorlopig voor even koploper noemen van de Eredivisie.

1 reactie
  1. Ruud Seegers zegt

    Nu wel de juiste spelers binnengehaald , de nieuwe defensie staat en texeira ziet t spelletje

Laat een antwoord achter