Poll: De KNVB moet het amateurvoetbal er alsnog uitgooien?

11

De KNVB besloot onlangs om al het amateurvoetbal gewoon door te laten gaan. Dit ondanks het besluit van het kabinet dat er geen supporters meer langs de lijn mochten staan en ook de kantines dicht moeten blijven. In een poll op 29 september vond 63% van de ruim 3000 stemmers dat de KNVB het voetbal er gewoon uit had moeten gooien voor drie weken. 37% vond dat er gewoon gevoetbald moest worden. Inmiddels is er een wedstrijd gespeeld zonder publiek en met dichte kantines. Wat vinden jullie nu van het besluit van de KNVB? 

11 Comments
 1. John Flux zegt

  Als de clubs alle regels blijven handhaven kan er gewoon doorgang plaats vinden. Volgens mij!!!

 2. Marcel Van den Eijnden zegt

  John Flux en wie moet dat gaan handhaven ?
  De clubs zelf ?
  En bedenk eens dat er weer geen inkomsten zijn voor al die clubs en dat is toch ook echt van belang. De knvb geeft zelf aan dat 60% van de verenigingen het financieel zwaar hebben.

 3. John Flux zegt

  Marcel Van den Eijnden
  Krijgen de clubs dan geen ondersteuning van de knvb ? En ja idd wie gaat het handhaven ?
  Als we over de senioren praten zouden die niet groot en oud genoeg zijn om het in de hand te houden ? Hey is idd heel moeilijk. Gr john

 4. Han Steentje zegt

  heb dat meer als een week al aangegeven. Toen werd er laatdunkend over gedaan…

 5. Marcel Van den Eijnden zegt

  John Flux helaas maar vanuit de knvb komt er niet zo veel zinnigs.
  En ja handhaven moet de vereniging maar zelf regelen want volgens lokale overheden is dat aan de vereniging.
  Enkel die zijn daar helemaal niet op ingericht maar moeten nu gaan controleren of een ouder van een bezoekende club is of niet en of die dan chauffeur is.
  Gekkenwerk

 6. Marcrl Eijer zegt

  Gewoon doorgaan is een buitensport

 7. Martin van Meenen zegt

  Gewoon lekker blijven voetballen. Het is toch in de buitenlucht en dan kunnen zodra de cijfers weer dalen de kantines ook weer open

 8. Martin van Meenen zegt

  DUS het voetbal moet stoppen om dat er geen kantine inkomsten zijn? Zijn er dan wel ineens kantine inkomsten als je het hele voetbal stil legt
  Vreemde beredenering

 9. Aad Hagestein zegt

  Martin van Meenen nee maar die wedstrijden kunnen dan wellicht ingehaald worden (nog mogelijkheden zat) als de kantines wel weer open zijn. En dan dus wel inkomsten. Nu wel kosten want het licht, water en noem alles maar op lopen wel gewoon door als er gebald wordt.

 10. Ron Fassaert zegt

  Dat er minder hsupporters op de tribunes zitten vind ik wel oké. Maar een totaal toegang verbod is heel erg en dubbel over dreven maatregels. 35 a 40 procent moet zonder al te veel risico kunnen .Zijn er toch supporters groepen die een eigen regels toepassen dan een totaal verbod opleggen .

 11. Ruud van den Hoven zegt

  De KNVB moet Frank de Boer eruit gooien.

Laat een antwoord achter