‘Nationale Sport Vakbeurs veilig en verantwoord’: Gratis tickets beperkt beschikbaar!

0

Ongetwijfeld heb je vorige week de nieuwe RIVM-maatregelen meegekregen in de persconferentie van Mark Rutte. Deze maatregelen hebben grote gevolgen voor ons dagelijkse sportleven. Het afgelopen weekend waren de kantines leeg en waren er geen supporters aanwezig om clubs aan te moedigen. Dit zorgt voor veel vragen bij voetbalclubs in de regio: Welke mogelijkheden zijn er om als voetbalclub ‘gezond’ door deze tijden te komen?

Oplossing voor COVID-19 problematiek

Dat kom je te weten op woensdag 11 november op de Nationale Sport Vakbeurs 2020. Uiteraard in een aangepaste versie, maar vanwege een duidelijk protocol erg veilig om te bezoeken (klik hier voor een impressie). Clubs komen hier namelijk in contact met experts en krijgen antwoord op vragen als: Hoe kunnen de sportkantines straks weer verantwoord worden geopend? Welke nieuwe sponsormodellen zijn er bekend? En hoe blijf je als voetbalclub in contact met (niet-)leden uit de buurt?

De sportbeurs is hiermee een belangrijke schakel in het huidige sportlandschap. Juist in deze tijden is het voor clubs belangrijk om samen te komen. Ze zijn op zoek naar nieuwe mogelijkheden en oplossingen voor de huidige COVID-19 problematiek. De Nationale Sport Vakbeurs is hiervoor geschikt en één van de weinige locaties om als sportsector samen te komen.

Doorstroomlocatie

De beurs vindt wederom plaats in de Evenementhal in Gorinchem. De evenementenlocatie is een zogeheten doorstroomlocatie, net zoals bijvoorbeeld woonwinkels en pretparken. Deze locaties zijn verantwoord bevonden om dergelijke activiteiten te organiseren.

Er zijn al veel regionale sportclubs die zich hebben aangemeld. Wegens alle genomen maatregelen zijn er nog slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Ben je benieuwd naar de oplossingen voor jouw voetbalclub? Bezoek dan de gratis aangepaste editie van de Nationale Sport Vakbeurs. Registreer je snel en eenvoudig via de website: www.nationalesportvakbeurs.nl

Laat een antwoord achter