LIVE: FC Rijnmond met Pierre van Hooijdonk

0

Pierre van Hooijdonk is vrijdagmiddag te gast in onze voetbaltalkshow FC Rijnmond. Samen met de voormalig Feyenoorder blikken we terug op de rol van Berghuis in Oranje en kijken we vooruit op de stadsderby tussen Feyenoord en Sparta. Feyenoorder Steven Berghuis speelde een goede interland tegen Mexico en viel tegen Bosnië en Herzegovina goed in. Maar tegen Italië werd Feyenoord’s aanvoerder niet beloond met een basisplaats door de nieuwe bondscoach Frank de Boer.

Bij Sparta was het in het begin van de week erg onrustig. In aanloop naar de derby met Feyenoord lastte Sparta een extra testronde in op het coronavirus. Uiteindelijk bleken drie medewerkers uit de eerste selectie besmet met het virus.

Daarnaast wordt de enige echte derby van het land besproken. Feyenoord heeft sinds 2000 niet meer verloren van Sparta. Maken de Spartanen kans in De Kuip? FC Rijnmond begint om 17:15 uur en wordt daarna ieder uur herhaald.

Laat een antwoord achter