HOV/DJSCR pakt winst op HWD; Mo Kasmi gevierde man

0

Op een regenachtig sportpark aan de Bosdreef moest HOV/DJSCR zo inhalen tegen het altijd lastige HWD. Twee voetballende ploegen die graag de eerste winstpartij wilden bijschrijven op de ranglijst en dat was direct zichtbaar. HWD zette de eerste helft HOV/DJSCR direct onder druk waar ze geen raad mee wisten. Diverse kansen van HWD leverden niets op of de doelman van de thuisploeg was een sta-in-de weg. Toch was de ploeg van Het Witte Dorp heer en meester en kwam terecht op voorsprong 0-1. Dit was tevens de ruststand.

Na de rust kwam er een ander HOV/DJSCR uit de startblokken. Nu werd er strijd  passie en beleving geleverd.  Nu werd er gevoetbald en werden er diverse kansen gecreëerd. Uiteindelijk was het Osman Bekircan die via een schot de 1-1 voor zijn rekening nam. HOV/DJSCR wilde meer en kreeg opgelegde kansen. Hoewel beide ploegen op een punt uitkeken was het uiteindelijk een een – twee situatie waarna Mo Kasmi de gevierde man was 2-1. Dit resulteerde de eerste overwinning voor HOV/DJSCR. Complimenten aan beide ploegen over de inzet strijd en sportieve wedstrijd.

Zondag wederom een thuis wedstrijd dan komt GSC/ODS naar de Bosdreef.

Laat een antwoord achter