HOV/DJSCR klopt GSC/ODS

0

Na de inhaalwedstrijd van donderdagavond tegen HWD ( 2-1 winst) stond vandaag de lastige thuiswedstrijdtegen GSC / ODS uit Dordrecht op het programma.  Het was de tweede wedstrijd van GSC / ODS tegen HOV / DJSCR.  De thuisploeg begon heel goed en het was na 1 minuut al raak. Wederom Mo Kasmi liep 1 tegen 1 door op de keeper van GSC / ODS  en schoot beheerst de 1-0 binnen.

Hierna ging de wedstrijd over en weer met kansen. GSC / ODS begon goed in de wedstrijd te komen en kreeg opgelegde kansen. Het was meer te danken aan het goede keeperswerk van de keeper van HOV /DJSCR. Tot aan de rust werd er niet meer gescoord. Na de rust kwam GSC / ODS sterk uit de kleedkamer en creëerde wederom wat kansen. Maar het was wederom de doelman van HOV / DJSCR die in goede vorm verkeerde. 

Ook de thuisploeg kreeg nog wat kansen maar deze werden niet benut. Al met al een sportieve wedstrijd van beide ploegen, en wat ook gezegd mag worden is dat er een goede leidsman op het veld liep deze middag. 

Volgende week staat het Brabantse Virtus op het programma wat vandaag niet gespeeld heeft ivm corona problemen. 

Laat een antwoord achter