FC Groningen-trainer Danny Buijs maakte rentree bij Alblasserdam; invalbeurt blijft beperkt tot een kwartiertje

1
 

Meest in het oog springende moment tijdens het duel Alblasserdam – Ameide (1-1) was de ‘rentree’ van Danny Buijs in het eerste elftal van de Damdorpers.  De trainer van FC Groningen, uiteraard nog altijd lid van zijn grote voetballiefde Alblasserdam, kwam een kwartier na rust in het veld voor Frank Hendriks. 

“Mooi om te zien was dat de spelvreugde er van afspatte bij Danny”, glimlachte diens goede vriend én Alblasserdam-trainer Dennis Schoonewil. “Helaas bleef Danny’s terugkeer tot een kwartiertje beperkt. Nadat hij tot twee keer toe een tegenstander had uitgekapt raakte hij geblesseerd. Een soort ‘Arjan Robben-effect’ zullen we maar zeggen, ha ha! Hoe dan ook: de jongens en ik vonden het geweldig dat hij bij ons was vandaag!”

Foto: Mischa Keemink, www.vksportphoto.com

1 reactie
  1. Fred Versteeg zegt

    Haha , doe nou niet joh , nooit een succes op dit niveau

Laat een antwoord achter