Excelsior Maassluis niet langs Jong FC Volendam

0

Excelsior Maassluis ontving op sportpark Dijkpolder de beloften van Volendam. In Maassluis werd onnodig met 1-3 verloren. In een behoudende wedstrijd wisten beide ploegen voor rust niet te scoren. Slechts Sekou Sylla was dichtbij de openingstreffer maar beide keren mistte zijn schot precisie.

Na rust wist Jong Volendam wel doel te treffen. Miscommunicatie in de defensie bij Excelsior Maassluis stelde Jim Beers in staat de openingstreffer te maken. Talent Marius van Mil bracht Excelsior Maassluis vervolgens twintig minuten voor tijd op gelijke hoogte. Voor Van Mil betekende dat zijn vijfde treffer van het seizoen.

Vijf minuten voor tijd zette Josh Flint Jong FC Volendam weer op voorsprong. De aanvaller schoot in twee instanties de bal achter Excelsior Maassluis-doelman Van Leeuwen. In Blessuretijd bezorgde Tol Jong FC Volendam definitief de winst door de 1-3 te maken.

Laat een antwoord achter