Diverse jeugdelftallen Feyenoord stilgelegd in verband met coronabesmettingen; Onderzoek naar besmettingshaard

4

Op Varkenoord worstelen ze momenteel met diverse coronabesmettingen. De elftallen van onder 16 tot en met het elftal onder 21 speelden afgelopen weekend niet en zullen ook dit weekend niet spelen. Dit in verband met diverse coronabesmettingen. De GGD probeert uit te zoeken wat de besmettingshaard is geweest.

4 Comments
 1. Jona Eekhout zegt

  Hmmmm dat wordt huisbezoeken!!

 2. Marr Wuyster zegt

  Wat onderzoeken, jeugd toch?

 3. René Warnaar zegt

  Tja onderzoek is overbodig, t gaat om normbesef bij brengen

 4. Ed Hoogvliet zegt

  Onzin dat jeugd niet besmet kan raken , er is alleen een mindere kans, omdat simpelweg de weerstand groter is. Als je een beetje om je heen kijkt , vragen we er dus zelf om , merendeel heeft overal maling aan , puur egoisme , schouders ophalen bij duizenden doden , maar als het plots in de eigen familie is , dan is het huilie, huilie en het huis te klein en zijn de beperkingen ineens onvoldoende.
  Wel financiele compensaties vragen en dan vrolijk elders een feestje gaan vieren , het is te triest voor woorden …..

Laat een antwoord achter