Corona: Ook komend weekeinde veel wedstrijden uitgesteld

6

Op dit moment is reeds van drie wedstrijden – in klassen waarin clubs uit de regio Rijnmond uitkomen – bekend, dat ze komend weekend niet doorgaan.

Zaterdagvoetbal

 • HA: Poortugaal – Rijsoord
 • 2D: DCV – Rozenburg
 • 3A: FC Oegstgeest – Sporting Leiden
 • 3C: Rhoon – BZC/Zuiderpark 

Zondagvoetbal

 • Tweede Divisie: TEC Tiel – AFC
 • 3A: ODB – Stompwijk’92 (nieuwe datum donderdag 22 oktober)
6 Comments
 1. Egbert Hadders zegt

  Komen er nog meer bij ….

 2. Peter van Gestel zegt

  VVOR 1 en 2 spelen aanstaande zaterdag uit tegen Nieuwerkerk, we hebben nu al te horen gekregen dat we geen kleedkamers krijgen vanwege vele corona besmettingen in de vereniging zoals ze zelf zeggen. Dat betekent niet kunnen omkleden (dat kunnen we idd thuis doen) maar niet in de rust even warm worden 🙂 en hierna weer vrolijk 45 minuten knallen. We kunnen dus wachten op spierblessures maar ook op spelers die verkouden raken, zich moeten laten testen etc etc. Hoe bedoel je sporten is gezond. Na contact met Nieuwerkerk blijven ze bij hun standpunt niemand krijg een kleedkamer oh ja er zijn wel 2 toileten beschikbaar, daar zijn we blij. Contakt opgenomen met het hoofd wedstrijdzaken KNVB, die geeft aan hier niets mee te willen maken en gewoon voetballen. Sterker nog hij geeft aan dat we blij moeten zijn dat we mogen voeten. Motto KNVB: gebruik vooral je gezonde verstand!!! Hopelijk gaan alle verenigingen 1 front vormen tegen de KNVB dat dit alles niets met gezond verstand te maken heeft.

 3. Som Loskas zegt

  Wilma Cremer inderdaad Wilma. Voetbal word gespeeld voor publiek. Ouders , Opa’s en Oma’s kijken er de hele week naar uit om hun kinderen/kleinkinderen te zien spelen. Je kunt mij niet wijs maken dat dat niet kan op een voetbalveld van 100 bij 50. Makkelijk 1,5 meter afstand te houden. Nu zie je supporters treurig op de stoep of weg rond het complex staan of op de aangrenzende parkeerplaats om toch nog een glimp op te vangen. Om maar niet te spreken van de kantineinkomsten die worden misgelopen. Treurig gewoon!

 4. Hans Pluut zegt

  Gewoon alles stilleggen tot tot tot tot.

 5. Danny Moreels zegt

  Som Loskas ouders ok maar de oma en opa kan gerust even thuisblijven.

 6. Patrick Claessens zegt

  Clubs gaan ten onder zonder inkomsten!!!!

  Stil leggen van de competities is de enige juiste beslissing/ beleid nu!!!!

Laat een antwoord achter