CKC wint derby bij NOCKralingen

0

CKC wint van NOCKralingen nog net voor de (gedeeltelijke) lockdown 2-6. Het duurde even om het overwicht van CKC om te zetten in doelpunten, dat gebeurde pas in het laatste kwartier van de 1e helft met 0-2 de rust in.

De 2e helft liep CKC binnen 25 minuten uit tot 0-6. De ene aanval nog mooier dan de andere aanval en werd afgerond met mooie doelpunten. Daarna werd CKC wat slordiger, een klutsbal komt in de voeten van de spits van NOCKralingen die daar handig gebruik van maakt 1-6. Even later een voorzet op de achterlijn van CKC komt tegen een arm van onze verdediger, penalty werd beheerst ingeschoten 2-6. Daarna pakte CKC het weer op en speelde de wedstrijd uit zonder nog verder te scoren.

Doelpuntenmakers bij CKC: Joe van Oosten, Yairo van Horik (2), Mark de Borst, Bjorn Setoe en 6e Daan Oostdijk.

Overige uitslagen

Laat een antwoord achter