Barendrecht na verlenging naar hoofdtoernooi KNVB-beker

1

Barendrecht heeft dinsdagavond het hoofdtoernooi van de KNVB-beker bereikt. In Groesbeek wonnen de rood/witten knap van De Treffers (2-1).

In een gelijkopgaande eerste helft kreeg De Treffers de beste kansen; de gastheer raakte de paal en claimde een strafschop, maar de bal ging niet op de stip. Na rust opende De Treffers de score; Maertzdorf profiteerde van een slecht wegwerken in de Barendrecht-defensie en schoof de bal in het lege doel (1-0). Barendrecht moest op zoek naar de gelijkmaker en kreeg een kwartier voor tijd loon naar werken. Invaller Marouane Bakour profiteerde van een slippertje van de Treffers-keeper en bracht Barendrecht op gelijke hoogte (1-1).

Er werd niet meer gescoord in de reguliere speeltijd, dus er was een verlenging nodig in Groesbeek. Barendrecht kwam daarin in ondertal toen Yarick Dorst aan het einde van de eerste verlenging zijn tweede gele kaart kreeg. Met tien man knokte Barendrecht zich alsnog naar een zege: een vrije trap van Danny Monster werd door Niels Vorthoren binnen gekopt (2-1). Die voorsprong gaf Barendrecht niet meer weg, waardoor de rood/witten na 120 minuten met de bekerwinst op zak terugkeerden naar De Bongerd.

Door de zege bereikt Barendrecht het hoofdtoernooi van het KNVB-bekertoernooi. In de eerste ronde treffen de Bongerdbewoners daarin in eigen huis de winnaar van het duel tussen Achilles Veen en Gemert, die elkaar woensdagavond treffen. De volgende bekerronde komt op dinsdag 27 of woensdag 28 oktober op het programma.

UITSLAGEN DINSDAG 6 OKTOBER

1 reactie
  1. Martijn Kooiman zegt

    was een leuke pot voetbal om naar te kijken. goed initiatief om te streamen

Laat een antwoord achter