Barendrecht in onzekerheid over duel tegen De Treffers

0

Barendrecht reist dinsdag zonder tegenbericht af naar Groesbeek. In het kader van de tweede kwalificatieronde van de landelijke KNVB-beker staat een bezoek bij De Treffers op het programma voor de rood/witten. De Treffers meldt op haar website: ‘De verwachting is dat op de wedstrijddag pas het definitieve bericht gegeven kan worden over het wel of niet doorgaan van de wedstrijd. Houd hiervoor onze site en sociale media in de gaten.’

De Treffers zit dit seizoen voorlopig in zwaar weer, in meerdere opzichten. De ploeg staat onderaan in de Tweede Divisie met slechts één punt uit vier duels en kreeg vorige week ook te maken met het coronavirus: vanwege vermoedelijke besmettingen in de A-selectie werd het competitieduel tegen Rijnsburgse Boys afgelopen zaterdag uit het programma behaald. Om diezelfde reden bestaat er een kans dat ook de ontmoeting met Barendrecht dinsdagavond niet door kan gaan, maar voorlopig staat de wedstrijd nog gewoon in het wedstrijdschema.

Voor Barendrecht wordt de wedstrijd in Groesbeek het tweede optreden in het KNVB-bekertoernooi. In de eerste kwalificatieronde in augustus werd VV Erp met ruime cijfers verslagen (5-0). De Treffers hoefde als Tweede-divisionist in die ronde niet in actie te komen. Het bekerduel staat dinsdagavond om 20.00 uur op het programma en zoals bekend mogen er geen toeschouwers bij de wedstrijd aanwezig zijn. De winnaar van de ontmoeting tussen De Treffers en Barendrecht plaatst zich voor het hoofdtoernooi van de KNVB-beker: in de eerste officiële bekerronde is de winnaar van de wedstrijd tussen Achilles Veen en Gemert dan de tegenstander.

Laat een antwoord achter