ASWH vlak voor tijd onderuit bij koploper AFC

0

ASWH heeft niet kunnen stunten bij AFC. Lange tijd leek het erop dat ASWH minimaal een punt zou gaan pakken in Amsterdam maar vlak voor tijd wist Yordi Teijsse toch de winnende treffer binnen te schieten voor de koploper. Na acht minuten spelen nam ASWH via Sam van de Kreeke brutaal de leiding. Een kwartier laten wist ex-prof Gevero Markiet AFC weer naast ASWH te brengen. 

Na een uur spelen wist ASWH opnieuw een voorsprong te pakken bij AFC. Aanvoerder Jesper van den Bosch bracht ASWH met een schot op 1-2. Met nog een kwartier te spelen werd het opnieuw gelijk in Amsterdam. Joël Tillema benutte een strafschop namens AFC. Het dapper strijdende ASWH leek een punt te gaan pakken bij AFC maar Yordi Teijsse dacht daar vlak voor tijd anders over en zorgde ervoor dat ASWH met lege handen achterbleef.

Laat een antwoord achter