ASWH vervolgt sterke competitiestart

0

ASWH blijft verbazen in de Tweede Divisie. Waar het vorige week nipt verloor van AFC wist het ditmaal wel de punten te pakken. Tegen Quick Boys werd miniem gewonnen met 1-0.

De wedstrijd was net onderweg toen de scheidsrechter de wedstrijd tijdelijk staakte. Van buiten het terrein werden blauwe rookbommen afgestoken. Door het slechte zicht op het veld werd de wedstrijd door scheidsrechter De Winter tijdelijk stilgelegd. Een penalty in de 38ste minuut wist de ruststand op het scorebord te brengen. Ismail Yildirim werd gevloerd en de penalty werd binnengeschoten door Daniël Wissel.

In de tweede helft probeerde Quick Boys de gelijkmaker te forceren door een extra aanvaller in te brengen maar op wat hachelijke momenten na wist de ploeg van trainer Rogier Veenstra stand te houden. In de 82ste minuut schoot Luuk Admiraal ASWH in veilige haven en pakt het knap drie punten tegen Quick Boys.

Laat een antwoord achter