ASWH herpakt zich met knappe zege op Quick Boys

0

Na de ongelukkige nederlaag bij AFC en de teleurstellende bekeruitschakeling in Staphorst was het vanmiddag de vraag of ASWH zich kon oprichten.

De ploeg van trainer Rogier Veenstra gaf op een vrijwel leeg sportpark Schildman een duidelijk antwoord. De Ambachters herpakten zich met een knappe overwinning op Quick Boys (2-0), dat als nummer twee van de ranglijst naar Hendrik-Ido-Ambacht was afgereisd. Die positie moesten de Katwijkers na een vrij gelijkopgaand duel afstaan aan een gedreven spelend ASWH. Vastbesloten om zich te revancheren voor de mindere resultaten kwamen de Ambachters prima voor de dag tegen de amateurgrootmacht.

Voor rust schoot Daniël Wissel zijn ploeg vanaf de stip aan de leiding, waarna Quick Boys na rust uiteraard meer aandrong, maar niet heel veel gevaar kon stichten. In de slotfase tekende invaller Luuk Admiraal voor de beslissende tweede treffer. Een sterke prestatie van ASWH, dat ook de derde thuiswedstrijd won en nu na zes competitieduels al op twaalf punten staat.

ASWH – Quick Boys 2-0 (1-0). 38. 1-0 Daniël Wissel 82. 2-0 Luuk Admiraal.

Scheidsrechter: Frank de Winter

ASWH: Stefan Kok; Clarence Bijl, Henrico Drost, Gilmaro van de Werp, Ellas Meijer; Jesper van den Bosch (88. Joost van Eck), Koen Wesdorp, Fabian Korporaal; Sam van de Kreeke (69. Jarreau Manuhuwa), Daniël Wissel, Ismail Yildirim (77. Luuk Admiraal)

Quick Boys: Paul van der Helm; Chima Bosman (59. Olaf van der Sande), Kevin Gomez Nieto (89. Enzo Stroo), Jeffrey Ket, Jan-Willem Kamp, Nigel Ogidi Nwankwo; Ricky van Haaren, Mohamad Mahmoed, Nick Runderkamp (76. Jesper de Vré); Fernando Lewis, Tommy Bekooij

Laat een antwoord achter