‘Amateurcompetities voorlopig 4 weken stilgelegd’

6

Het kabinet heeft dinsdagavond 13 oktober wederom extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Er wordt op dit moment door de KNVB, onder andere met NOC*NSF en het ministerie van VWS, gewerkt aan een verdere verduidelijking van de door het kabinet ingestelde maatregelen die ingaan per 14 oktober 22:00u. Zodra hierover meer bekend is wordt deze FAQ (LINK) zo spoedig mogelijk verder bijgewerkt.

Vanaf 14 oktober worden alle wedstrijden in de amateurvoetbalcompetities voor de komende vier weken voorlopig stilgelegd. Wedstrijden die op 14 oktober ingepland stonden worden dus ook niet meer gespeeld. Dit vanwege de onzekerheid over het (mogelijke) eindtijdstip van de diverse (beker)wedstrijden.

6 Comments
 1. Peter van der Pol zegt

  belachelijk

 2. Kevin Van Veen zegt

  Jack Punselie schaal op zuid! Zijn we begonnen dan?!?

 3. Kees Kalkman zegt

  Misschien binnen gaan trainen met 30 man i.p.v. met 4 man buiten.

 4. Wilbert van Vliet zegt

  Nu met zn allen naar de efteling

 5. Hamid Hamid zegt

  Richard Venzelaar Mike Van Henten Dennis Venzelaar

 6. Rob Florijn zegt

  Als het maar helpt.

Laat een antwoord achter