ADV: Koop het goedkoopste verplaatsbare seniorendoel bij Soccerdeal.nl!

0

Bent u op zoek naar een verplaatsbaar seniorendoel voor trainingen? Zoek dan niet verder want Soccerdeal.nl biedt u het goedkoopste verplaatsbare seniorendoel aan. Nergens in Nederland vindt u dit doel goedkoper. Onze verplaatsbare voetbaldoelen zijn volledig vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en staan garant voor jarenlang oefenplezier. De profielen zijn speciaal verstevigd om doorbuiging te voorkomen en hebben een glijgoot aan de achterzijde om het net met nethaken weg te werken. De hoeken zijn volledig gelast en het grondkader bestaat uit hetzelfde profiel als het voetbaldoelframe zodat u een stevig geheel krijgt.

De 7-meter modellen zijn voorzien van draagbeugels zodat ze snel en gemakkelijk verplaatst kunnen worden.  Deze sterke, lichte en roestvrije constructie maakt van dit voetbaldoel uw ideale trainingspartner.

Specificaties:

  • Aluminium, volledig gelaste hoeken, P-model
  • Ovale profielen met geïntrigeerde gleuf voor nylon nethaken
  • Profielen zijn extra verstevigd om doorbuiging te voorkomen
  • Grondkader bestaat uit hetzelfde profiel als het voetbaldoelframe
  • Montage-set en nethaken inbegrepen
  • Bij voetbaldoelen ‘TP718’ en ‘TP710’ zijn draagbeugels voorzien
  • Voldoen aan de eisen en afmetingen van de KBVB en de KNVB

Afmetingen:

L x H x DB-DO (m)
7,32 x 2,44 x 0,80-1,70
72 Kg
Profiel: 108/110 mm
Net: N701 tot N720

Het verplaatsbare seniorendoel kost 749.95 ex BTW.

Laat een antwoord achter