ADV: Egelantier Boys voor eerst in historie op trainingskamp naar Portugal

0

Egelantier Boys zal voor het eerst in de historie op trainingskamp gaan naar Portugal. De zaterdag vierdeklasser zal begin januari 2021 afreizen naar de Algarve. ”Na enkele jaren in het binnenland op trainingskamp te zijn gegaan wilden wij nu eens verder kijken. We hebben enkele offertes opgevraagd en die van Trainingskampen.nl kwam als beste uit de bus. We wilden naar Zuid-Spanje of Portugal. De keus viel dus op Portugal.”

Ook het bestuur van Egelantier Boys was enthousiast om eens ergens anders heen te gaan. ”Ja zij zullen voor een gedeelte bijspringen en wij zullen ook een eigen bijdrage moeten doen. Dit is het ons waard. Wij hebben gekozen voor een verblijf op all inclusive basis dus in principe zal je daar niet veel meer uitgeven.”

Ondanks de corona perikelen besloot Egelantier Boys gewoon te boeken. ”De annuleringsvoorwaarden van Trainingskampen.nl zijn prima. Ons leek het verstandiger om naar Portugal te gaan. Je weet natuurlijk nooit hoe het gaat maar laten we hopen op het beste.”

Egelantier Boys is de competitie goed gestart met negen punten uit vier wedstrijden. De ploeg hoopt dit seizoen mee te gaan draaien in de zaterdag vierde klasse H. ”Wij hopen dus ook dat dit trainingskamp ervoor zorgt dat wij de tweede seizoenshelft goed gaan beginnen. We hebben een leuke en gezellige groep dus dat moet in Portugal zijn vruchten gaan afwerpen.”

Laat een antwoord achter