Zuidland veel te sterk voor Meeuwenplaat

0

Zuidland kan tot nu toe op een geslaagde oefencampagne terugkijken. Tegen zondag 2e klasser scoorde de ploeg van Tom Larssen een half dozijn treffers en werd er niets weggegeven.

Natuurlijk is een goede voorbereiding nog geen garantie op succes, maar het spel dat men laat zien is bij vlagen fantastisch. Op aangeven van Leon van der Steen opende Neal van Buuren de score voor Zuidland. Ruben Speelpenning en opnieuw Neal van Buuren brachten de ruststand op 3-0.

Na rust eiste van Buuren opnieuw de hoofdrol voor zich op door met een prachtige lob de doelman van Meeuwenplaat te verrassen. In de slotfase liet trainer Tom Larssen de pas 17 jarige van Spijkenisse JO 17 overgekomen Nick Kruit invallen. Met twee treffers liet Kruit meteen van zich spreken en deed de eindstand op 6-0 bepalen.

Laat een antwoord achter