Zuidland pakt winst bij Rijnmond HS

0

Op bezoek bij Rijnmond Hoogvliet behaalde Zuidland een een meer dan dikverdiende overwinning.

De eerste kans kwam via het hoofd van Kai de Hoog, die net voor de lijn gekeerd kon worden. Even later had Sven Versprille de pech dat zijn schot de lat toucheerde. Op slag van rust zag Robin van Buuren zijn schot via de vingertoppen van de RHS sluitpost over getikt worden. Direct na rust was het wel raak, toen Morris de Hoog een cornerbal van Sven Versprille binnen kopte. De voorsprong was van korte duur, want luttele minuten na de openingstreffer, kwam de thuisploeg geheel onverwachts langszij. Maar dat Zuidland, dat de gehele wedstrijd de betere ploeg was, de winst zou gaan pakken, kon feitelijk niet uitblijven. En die overwinning kwam er uiteindelijk ook.

Eerst werd een prima aanval over meerdere schijven door Sven Versprille afgerond en was het Morris de Hoog, die in een identieke situatie als zijn eerste treffer, opnieuw een cornerbal van Sven Versprille achter de RHS doelman kopte. In de slotminuten schoot de thuisploeg nog een keer tegen de lat. De wedstrijd controlerend sleepte Zuidland een dikverdiende overwinning in de wacht.

Laat een antwoord achter