Wedstrijd LRC Leerdam uit programma: ‘Club neemt extra maatregelen’

0

Het bestuur van LRC Leerdam voelt zich genoodzaakt op het Glaspark extra maatregelen te nemen door een coronabesmetting binnen de selectie. Zo zijn alle selectiespelers inclusief de technische staf tot en met zondag 13 september niet welkom op het sportpark.

Het bestuur meldt verder: ‘Helaas is ook gebleken dat er nog steeds leden zijn die vinden dat de coronaregels niet voor hen gelden. Dit heeft ons eerder doen besluiten om het terras voor onbepaalde tijd te sluiten. Twee weken geleden hebben wij alle leiders geïnformeerd over de coronaregels die gelden op het Glaspark. Ondanks deze informatieavond en de e-mail die naar alle leiders/trainers is verzonden, wordt niet altijd aan de gestelde regels gehouden’.

Ook blijven alle kleedkamers voorlopig van maandag tot en met vrijdag gesloten. Op zaterdag zijn de kleedkamers voor jeugd tot en met O17 gesloten. Voor de senioren en de O19-jeugd zijn de kleedkamers op zaterdag wel open, maar onder strikte voorwaarden.

Met deze maatregelen hoopt het LRC-bestuur ‘verdere nare besluiten’, zoals het sluiten van de kantine, te kunnen voorkomen.

Laat een antwoord achter