WCR in de winter naar Portugal: ‘WCR doet veel op het gebied van de secundaire voorwaarden’

1

WCR zal komende winter afreizen naar Portugal. De ploeg van Richard van der Werff en Mladen Maksimovic heeft ervoor gekozen om op trainingskamp te gaan naar Albufeira. WCR zal met 45 man een vierdaags trainingskamp beleggen. ”Dit zijn niet allemaal spelers. We gaan met het eerste, tweede en ook een aantal vrijwilligers”, opent Van der Werff.

Het trainingskamp is vooral tot stand gekomen op aandringen van de spelers. ”Dit is natuurlijk prima. Wij als staf vinden het prettig als spelers zelf verantwoording nemen. Daarnaast dragen de spelers financieel het grootste gedeelte ook zelf bij.”

WCR zal vanaf 7 tot en met 10 januari via Trainingskampen.nl vertoeven in Albufeira. ”Wij kiezen voor Portugal vanwege het goede klimaat. De goede verhalen over Trainingskampen.nl en de recensies op hun site hebben ons tot dit besluit doen komen.”

De ploeg uit Rhoon zal zich dus onder ideale omstandigheden gaan voorbereiden op de tweede seizoenhelft. Met welk idee reizen de trainers af naar Portugal? ”Wij willen het groepsgevoel versterken en ons voor bereiden op de belangrijke tweede seizoenshelft. Wij willen dat de spelers geen excuses hebben om te presteren. Wij doen als club veel op het gebied van secundaire voorwaarden voor de spelers en wij hopen dat dit succes gaat brengen.”

 

1 reactie
  1. Jan Dijkstra zegt

    Naar Poortugaal?

Laat een antwoord achter