TOGB (zo) in oefenduel ruim langs Zwaluwen

0

TOGB heeft de oefenwedstrijd tegen zaterdag hoofdklasser Zwaluwen met duidelijke cijfers naar zich toegetrokken. Op het Hoge Land werd het na een 2-1 ruststand 5-1 voor de manschappen van Ermes.

Al na 3 minuten was centrale verdediger Kjell Scheers op aangeven van Younes Assaih succesvol. Zwaluwen kon in de 11 minuut iets terug doen. De aanval uit Vlaardingen wist Moreno Zwarteveld te passeren, 1-1. Voor de pauze wist Sven Paternot op aangeven van Glenn Den Uijl de 2-1 op het scorebord te zetten.

In de tweede helft was TOGB heer en meester. Younes Assaih stelde Rob Gerritsma in staat de 3-1 binnen te werken. Zwaluwen moest steeds verder terug en had vaak een overtreding nodig om TOGB te stuiten. Vanaf de strafschopstip bracht Glenn den Uijl TOGB op 4-1. De laatste treffer van de oefenwedstrijd kwam op naam van Younes Assaih.

Overige uitslagen

Laat een antwoord achter