Tim van Ammelrooy (Trainingskampen.nl): ‘Zekerheid indien code oranje’ (video)

0

In onzekere tijden kan onze partner Trainingskampen.nl zekerheid bieden! Indien de geboekte bestemming tijdens of net voor het trainingskamp code oranje is biedt Trainingskampen.nl de clubs om vanaf 3 weken voor vertrek het trainingskamp kosteloos te annuleren zonder enige financiële consequentie c.q. schade. Hierdoor kunnen clubs nu zorgeloos en zonder risico hun trainingskamp boeken voor komende winterstop. Vanwege oplopende dagprijzen en teruglopende beschikbaarheid is het daarom dus juist slim om nu te boeken.

Tevens biedt Trainingskampen.nl de mogelijkheid om de boeking onder te brengen bij SGR-Z, zodat uw trainingskamp veilig onder de dekking van een gerenommeerd garantiefonds valt. Let op, de reguliere SGR voor consumenten is niet geldig! Een trainingskamp valt onder een zakelijke boeking want de voetbalclub (of het bedrijf in het geval van een sponsor) is de contractpartner en niet de individuele leden die uiteindelijk deelnemen aan het trainingskamp.

Vandaar dat Trainingskampen.nl dit bij de zakelijke tak van het garantiefonds SGR kan onderbrengen, te weten SGR-Z. Trainingskampen.nl adviseert de clubs wel om een goede reisverzekering af te sluiten voor eventuele zaken die buiten deze afgedekte regeling vallen. Voor meer info; neem contact op met Trainingskampen.nl via info@trainingskampen.nl of 078-6291577.

Laat een antwoord achter