SV Poortugaal knokt zich in spectaculair duel langs Zwaluwen

3

Zwaluwen had de overwinning voor het grijpen in Poortugaal. De ploeg van Henk de Zeeuw stond 1-3 voor en knalde een bal op de lat. In plaats van 1-4 werd het in de tegenaanval 2-3 en won SV Poortugaal uiteindelijk met 4-3.

De oude rot Adair Veiga Lopes wist Zwaluwen met twee doelpunten voor rust naar 0-2 te schieten. Vlak voor rust bracht Niels Versteege de spanning echter terug. In de 56ste minuut wist Mauro Kloppert de 1-3 binnen te werken en leek de Vlaardingse ploeg de punten te gaan meenemen uit Poortugaal. In een knotsgek einde knokte SV Poortugaal zich echter terug. De ploeg van Peter Klomp kwam via Versteege (zie foto) opnieuw terug in de wedstrijd. Sven Breukhoven leek daarna SV Poortugaal een punt te gaan bezorgen maar invaller Casper Gerritse wist SV Poortugaal alsnog aan de drie punten te helpen.

3 Comments
  1. Rene Leer zegt

    Dennis Ruighaver heb jij niet meegedaan?

  2. Siebe Verwater zegt

    Arne Meerman zonde van je cluppie

  3. Theo Pluimgraaff zegt

    Siebe Verwater ja echt zonde

Laat een antwoord achter