Sterk begin van de competitie voor OFB

0

Van te voren hadden de spelers van OFB afgesproken om vanaf het eerste fluitsignaal gelijk druk te zetten op Flakkee, dit resulteerde al in de 2e minuut in een doelpunt voor OFB. Een lange bal van achteruit belandde bij Matthieu Floor, hij schoot de bal vervolgens over de keeper van Flakkee (0-1). In het eerste halfuur speelde OFB een hele sterke wedstrijd, hierin hadden zij de wedstrijd al kunnen/moeten beslissen, open kansen van onder andere Jon Ketting werden niet benut. Rond de 30e minuut was het tijd voor een drinkpauze. Na dit moment was het Flakkee dat met 2 uitbraken de 1-1 en de 2-1 binnen kon schieten. De scheidsrechter floot in de 45e minuut voor de rust.

Voor de ploeg van Marius Hotting kwam dit goed uit en kon hij de mannen van OFB weer op scherp zetten. Snel in de 2e helft kon Matthieu Floor een mooie aanval doorkomen, hij gaf de bal voor en daar stond Jon Ketting die de bal makkelijk binnen kon schieten (2-2). In de 58e minuut kon Jarno Osseweijer vanaf de rechterkant diep gestuurd worden, hij sneed naar binnen en vervolgens kon hij tegen zijn oude ploeg OFB weer op voorsprong zetten(2-3). Na dit doelpunt was het OFB dat de druk erop hield en hadden zij ook in deze fase de wedstrijd al kunnen/moeten beslissen en vooral zichzelf moeten belonen. Toch kon Flakkee in een tegenaanval nog een keer gevaarlijk worden, aan de kant van OFB was het keeper Matthijs Verstrate dat met een harde maar een correcte sliding de bal kon redden. In de 75e minuut was het Calvin Goemaat dat met een goede actie zijn tegenstander voorbij kon spelen. De verdediger van Flakkee stak zijn been uit waardoor OFB een strafschop kreeg, Matthieu Floor schoot de bal vervolgens prima in. Met verse wissels aan de kant van OFB waren zij degene die de wedstrijd uit konden spelen.

Een goed begin dus van de competitie van de ploeg van Marius Hotting. Volgende week mag OFB zich klaar gaan maken voor een thuiswedstrijd om 14.30u tegen Rockanje op een vernieuwd Sportpark Oeltgen.

Flakkee – OFB (2-1) 2-4

2e min 0-1 Matthieu Floor
30e min 1-1
36e min 2-1
48e min 2-2 Jon Ketting
58e min 2-3 Jarno Osseweijer
75e min 2-4 Matthieu Floor

Opstelling OFB: Matthijs Verstrate, Tim de Jong, Jelmer Overbeeke, Jesse de Bonte, Wilco van den brink (Koen Zevenbergen), Jarno Osseweijer, Matthieu Floor, Jon Ketting (Tony Hoekstra), Rick Hokke (Joeri Gebuijs),Danny Pieters en Calvin Goemaat

Laat een antwoord achter