SHO gelijk tegen Drechtstreek

0

Dinsdagavond oefende SHO tegen Drechtstreek als voorbereiding op de naderende competitie. Drechtstreek speelt in de tweede klasse en zou derhalve een mooie sparringpartner kunnen zijn om het zelfvertrouwen op te krikken. Maar de Papendrechters keken bepaald niet op tegen SHO en straften al na zeven minuten zwak verdedigen af: 0-1. Na nog eens zeven minuten gaf het scorebord 0-2 aan en wederom zag het er achterin bij SHO niet goed uit. SHO -en mat name Esra Pieters- had wel de pech dat twee kopballen door het aluminium werden gekeerd. De gasten bleven ook dreigend maar wisten prima mogelijkheden niet te verzilveren.

De tweede helft begon goed voor SHO, meteen vanaf de aftrap zorgde Ricky Bokhoven met een fraaie boogbal voor de aansluitingstreffer: 1-2. Het team van Fakkel werd veel dominanter maar Drechtstreek weigerde om de poort open te zetten. Na een uur spelen ging een afstandsschot van Ricky Bokhoven buiten bereik van de doelman via de lat over.

Kort voor het einde was het Esra Pieters die de gelijkmaker binnenkopte: 2-2. Drechtstreek was eenmaal eerder te gast bij SHO. In het seizoen 2013-14 werd het voor de competitie (1e klasse) een ruime 6-0 voor SHO. Drechtstreek degradeerde aan het eind van het seizoen, al wisten ze in eigen huis SHO op 1-1 te houden met een rode kaart voor Geert Bakker, en SHO promoveerde via de nacompetitie naar de hoofdklasse.

Overige uitslagen

Laat een antwoord achter