Nieuwenhoorn haalt alle wedstrijden uit het programma

2

Voetbalvereniging Nieuwenhoorn heeft besloten alle wedstrijden uit het programma te halen.

Op de site meldt de club: ‘Na het eerder genomen besluit om een aantal wedstrijden van de senioren komend weekend vanwege mogelijke coronabesmettingen niet door te laten gaan blijken er in diverse jeugdteams ook steeds meer zieke spelers en trainers te zijn met corona verschijnselen. Ook stijgt het aantal leden in thuisquarantaine vanwege zieke gezinsleden. Na overleg met de GGD en de KNVB hebben we helaas moeten besluiten om komend weekend alle wedstrijden van v.v. Nieuwenhoorn, dus uit en thuis, af te gelasten. Een inmiddels steeds grotere groep leden kampt met verschijnselen die zouden kunnen duiden op corona en veel van hen zullen vandaag getest worden. Zodra hier meer duidelijk is brengen wij u op de hoogte.’

2 Comments
  1. Tamara Tooren zegt

    Martin Oosterveer

  2. Martin van Sonderen zegt

    Norbert Waalboer Jeroen Zeelenberg

Laat een antwoord achter