‘Lutsharel Geertruida op plaats Botteghin’

3

Feyenoord-trainer Dick Advocaat  kan zaterdagavond niet beschikken over Eric Botteghin. De verdediger heeft in de laatste wedstrijd van het vorige seizoen een schorsing opgelopen en zal daardoor in de wedstrijdselectie ontbreken.

Lutsharel Geertruida zal volgens Advocaat de vervanger van Botteghin zijn. Feyenoord beschikt in aanloop naar de wedstrijd tegen PEC Zwolle over een fitte selectie. Alleen de al langer geblesseerde spelers als Luis Sinisterra en Tyrell Malacia zullen ontbreken.

3 Comments
  1. Ron Engelmoer zegt

    Waarom geen burger

  2. Aad van den Ing zegt

    Schandalige beslissing van onze bond …competitie beëindigd …maar die schorsing blijft staan

  3. Rob Snijders zegt

    Dat wordt dus billenknijpen.

Laat een antwoord achter