KNVB haalt zes duels na positieve coronatests uit programma

0

De KNVB heeft donderdag moeten besluiten zes wedstrijden uit het programma te halen. Bij vijf clubs in de regio is bij het eerste elftal of de staf een positieve coronatest afgenomen.

De KNVB heeft van zowel Wateringse Veld/Kranenburg, Houtwijk, CWO, GSC/ODS (za), GSC/ODS (zo) als Pernis een bericht ontvangen over een positieve coronatest. Daardoor zullen de duels Wateringse Veld/Kranenburg – Kagia, Houtwijk – HMSH (za), CWO – SVS, Pernis – WCR, IFC (za) – GSC/ODS (za) als RCD – GSC/ODS (zo) uit het programma worden gehaald.

In het district West II heeft de competitieleider de wedstrijden direct opnieuw vastgesteld. Alle wedstrijden worden op dinsdag 6 oktober ingehaald. Voor IFC (za) – GSC/ODS (za) is nog geen nieuwe datum vastgesteld.

‘Streep door 23 wedstrijden in West II en Zuid I’

Laat een antwoord achter