Jong Sparta opent met ‘beloftenclash’

0

De Tweede Divisie gaat na zes maanden weer van start en dat betekent dat Jong Sparta Rotterdam weer aan de slag gaat. Morgenmiddag neemt de ploeg van Nourdin Boukhari en Ruben den Uil het op tegen Jong FC Volendam. Om 15:00 zal de bal gaan rollen in Volendam.

Jong Sparta wist goede resultaten neer te zetten in de oefenduels. Ondanks de verliespartij tegen ASWH (3-2), won het van R.V & A.V (5-1), KRC Genk O21 (7-2), Jong Vitesse (1-2) en speelde het gelijk tegen Jodan Boys (1-1). De oefencampagne werd afgelopen zaterdag afgesloten met een 1-3 overwinning tegen Kozakken Boys.

Jong Volendam tegen Jong Sparta is een bijzonder affiche. Het zijn namelijk de enige twee beloftenteams die uitkomen in de Tweede Divisie. Sparta eindigde vorig seizoen op de elfde plaats, Volendam werd zeventiende.

Overig competitieprogramma

Laat een antwoord achter