Gert-Jan Bunt stopt als voorzitter van Excelsior Maassluis

0

Gert-Jan Bunt gaat stoppen als voorzitter van Excelsior Maassluis. Bunt is dan 12,5 jaar voorzitter geweest van de club uit Maassluis.  ”Na 12,5 jaar met hart en ziel mij ingezet te hebben in het bestuur van Excelsior Maassluis is de pijp een beetje leeg aan het raken en is het tijd voor vers bloed. Dit is versterkt door mijn huidige werk als Commercieel Directeur van ADO Den Haag. Het valt me namelijk zwaar om met volle energie twee clubs te dienen en ik heb dan ook besloten me volledig op mijn werk te richten en een stapje terug te doen bij Excelsior Maassluis.”

Hans de Leeuw zal Bunt opvolgen als voorzitter. De Leeuw is op dit moment werkzaam als Directeur bij Alfa Accountants in Naaldwijk. Daarvoor was hij werkzaam als directievoorzitter van Rabobank Westland en in die rol was hij zeer actief betrokken bij Excelsior Maassluis. 

Laat een antwoord achter