Gemeente stelt ultimatum over Feyenoord City: ‘Geduld begint op te raken’

4

De komende dagen zal Feyenoord duidelijk moeten maken of het doorgaat met de ontwikkeling van het nieuwe stadion in Feyenoord City of dat het plan de prullenbak in zal gaan. ”Ik heb al vaker gezegd: het geduld van de gemeente is hard aan het opraken”, reageert Wethouder Van Gils in het Algemeen Dagblad

Feyenoord lijkt deze week de knoop te gaan doorhakken. Afgelopen maandag werd al duidelijk na een gesprek tussen de wethouder en burgemeester Aboutaleb dat de gemeente een standpunt in zou nemen. Feyenoord heeft volgens het Algemeen Dagblad aangegeven nog altijd achter de plannen te staan.’

4 Comments
 1. Ben de Bus zegt

  Bouwen en snel.dat gelul heeft al drie kwart stadion en omgeving gekost.
  Maar dan zijn de praters hun baantje kwijt.

 2. Peter Liesting zegt

  Maar ondertussen doet de gemeente het meest aan tijd rekken en uitstellen.

 3. Maurice Christiaansen zegt

  gemeente rotterdam wel de lusten niet de lasten al jaren zo.

 4. Martin van Liere zegt

  Pleur op

Laat een antwoord achter