Fred van Zon: ‘Allereerst inzetten op handhaving’

2

LMO kreeg in mei te horen dat het komend seizoen in de zaterdag derde klasse actief mag zijn. De Rotterdammers waren qua puntengemiddelde de beste vierdeklasser en omdat er plekken opgevuld moesten worden was LMO de eerste gegadigde ploeg.

De 55-jarige Fred van Zon, hoofdtrainer van LMO, zag daarna zijn selectie op meerdere plekken versterkt worden. “De selectie is voor dit seizoen in de breedte sowieso sterker geworden. Vorig jaar hebben wij al het geluk van een brede selectie gehad maar dit seizoen is de keuze voor de trainer nog groter.’

In de derde klasse D speelt LMO zaterdag de eerste wedstrijd tegen FC IJsselmonde. Een derby waarbij meerdere spelers met een FC IJsselmonde-verleden nu bij LMO spelen. Ondanks de belangrijkheid van die eerste wedstrijd is Van Zon reëel. ‘Voor LMO is allereerst handhaving het credo. Mochten we een stap naar het linkerrijtje kunnen maken zullen we daar ook vol voor gaan.’

LMO kende een moeizame start van de poulefase van de districtsbeker. ‘De eerste bekerwedstrijd eindigde in een nederlaag. Echter hebben wij ons in de resterende twee wedstrijden kunnen herstellen en hebben we ons weten te kwalificeren voor de knock out-fase.’

2 Comments
  1. Ron van Neck zegt

    S6 maat!

  2. Ed Hoogvliet zegt

    In ieder geval realistisch en geen domme prietpraat.
    Het ontbreekt LMO aan puur scorend vermogen en drijft voor een groot gedeelte op de aanwezigheid en inbreng van een aantal routiniers. Een aantal clubs zullen inderdaad een maatje te groot zijn, maar een plek in de middenmoot is haalbaar.

Laat een antwoord achter