Fraser dreigt twee smaakmakers te verliezen bij Sparta

1

Sparta kreeg afgelopen weekend een harde tik door een 4-0 nederlaag tegen PEC Zwolle. Nu dreigt de hekkensluiter in de Eredivisie ook Mohamed Rayhi én Abdou Harroui kwijt te raken.  Henk Fraser stoort zich aan de rol van hun zaakwaarnemers.

Rayhi kan vertrekken naar naar Al-Batin uit Saudi-Arabië wil en geeft aan puur te vertrekken voor het geld. Harroui wordt al weken in verband gebracht met een overgang naar FC Groningen. Trainer Henk Fraser stoort zich vooral aan de rol van de zaakwaarnemers. ”Die jongens worden beïnvloed worden door mensen om hen heen. Zelf verwijd ik hun niets maar ik ben geen fan van zaakwaarnemers althans aan sommige van hen.”

Sparta vraagt 2,5 miljoen voor middenvelder Harraoui. Rayhi heeft een vastgestelde transfersom in zijn contract staan. 

1 reactie
  1. Ben de Bus zegt

    Peper en zout

Laat een antwoord achter