ADV: Feyenoord Soccer Camps in de herfstvakantie gaan door

2

De herfstvakantie komt in zicht en dat betekent: Feyenoord Soccer Camps! Van maandag 19 tot en met vrijdag 23 oktober 2020 vinden er twee verschillende voetbalkampen plaats op Varkenoord, het jeugdcomplex van Feyenoord.

Meld jouw kind hier aan.

Leef je Feyenoord-droom

Welk kind droomt er nu niet van een leven als profvoetballer? Deze droom kan nu werkelijkheid worden. Tijdens een Feyenoord Soccer Camps leven en trainen de deelnemers als echte Feyenoord-spelers en ervaren ze hoe het is om een profvoetballer te zijn! Alle deelnemers worden voorzien van een Feyenoord Soccer Schools-tenue van adidas en krijgen na afloop een Feyenoord-bal en deelnamecertificaat mee naar huis.

Coronamaatregelen

Tijdens de Soccer Camps zijn er verschillende coronamaatregelen van kracht om zodoende het voetbalkamp op een veilige en verantwoorde manier te laten verlopen. Zo zijn er helaas geen toeschouwers welkom op het sportcomplex en wordt er geluncht aan de hand van lunchpakketjes. Meer informatie over de genomen maatregelen vind je hier.

Trainen als een echte Feyenoord-speler, het kan tijdens een Feyenoord Soccer Camp! Ga voor meer informatie naar www.feyenoordsoccerschools.nl.

2 Comments
  1. Tutu Ndona zegt

    Noemie SchefferLuzineau bekend koppie:)

  2. Edwin Jongejan zegt

    Pamela Weber Vd Linden

Laat een antwoord achter