‘Feyenoord kan Berghuis voor spotprijs verliezen’

12
 

Steven Berghuis heeft meerdere malen aangegeven Feyenoord alleen te verlaten indien er een heel mooi avontuur voorbij komt. Feyenoord zal echter niet de hoofdprijs gaan ontvangen indien de buitenspeler vertrekt. Dit zegt Dick Advocaat. ”Ze hebben hem die ruimte gegeven toen hij zijn contract verlengde.”

Berghuis kreeg een sterk verbeterd contract maar wel met de toezegging dat hij voor een bepaald bedrag mocht vertrekken. ”Er moet nog wel wat betaald worden maar daar schieten wij niks mee op. Daar haal je geen waardig vervanger voor in huis.”

Het schijnt dat het bedrag rond de twaalf miljoen ligt.

12 Comments
 1. Henk Monfrooij zegt

  Lekker slim

 2. Ben Bolink zegt

  Niet doen veel te weinig

 3. NicoHennie Kupers zegt

  Lekker blijven.

 4. Hans Wester zegt

  Wat?

 5. Raymon Saskia Goedel zegt

  Ongelooflijk

 6. Philip Ansems zegt

  .

 7. Ed Hoogvliet zegt

  Niet de 1ste keer dat Feyenoord zich heel netjes opstelt tegenover spelers die hun waarde hebben bewezen voor de club ( El Ahmadi, v.d. Heyden, Elia +nog wel een paar) en dus de mogelijkheid krijgen om elders te cashen. omdat er maar een relatief kleine transfersom moet worden betaald.
  Berghuis is momenteel met afstand de beste speler ( wel met een gebruiksaanwijzing ) en staat ook niet bekend als een geldwolf. Voelt zich gelukkig in NL en bij Feyenoord, dus een buitenlandse club zal toch minimaal met een salaris van € 3 miljoen netto moeten komen. Zijn eerdere buitenlandse avontuur is hem heel slecht bevallen, dus echt te trappelen staat hij ook niet.

 8. Ton Lockhorst zegt

  Wat een bestuur hebben wij
  Denken alleen maar aan hun eigen
  Jorgensen 17 miljoen vonden ze te weinig en is nu geen zak meer waard
  Berghuis is al 4 jaar de beste speler die loopt straks zo de deur uit
  Feyenoord tijd voor een nieuw bestuur ééntje met ballen
  Vroeger hadden we een goed bestuur
  Guus brox en zijn kornuiten die hadden de nieuwe kuip zo neer laten zetten
  Wij waren na real Madrid de rijkste ploeg van Europa
  En nu de slechtste door het verkeerde aan beleid

 9. Charles van Schijndel zegt

  Steven lekker blijven

 10. Jarl Retel zegt

  Ton Lockhorst dit is de uitkomst van de deal die ze maakte met hem om transfer naar psv te verkomen. Bestuur is akkoord gegaan zodat hij minimaal 1 seizoen langer blijft. Wat het bestuur wel aan te merken is dat Jorgensen er nog steeds is en totaal niet is nagedacht om alvast een vervanging boor Berghuis te halen want narsing kan er geen drol van.

 11. Ton Lockhorst zegt

  Daar heb je helemaal gelijk in
  Ik hoop wel dat advocaat het op de rit blijft houden

 12. Corrie Snel zegt

  Dat zal toch nietwaar zijn

Laat een antwoord achter