Feyenoord gaat door met ontwikkeling Feyenoord City, éénwording club en stadion is dichtbij

9

Wie dacht dat er daadwerkelijk in de zomer van 2020 een definitief besluit over de komst van een nieuw Feyenoord-stadion zou komen, is bedrogen uitgekomen. Ja, de club gaat volop door met de ontwikkeling van de plannen voor een nieuw stadion. Maar Feyenoord kan nog altijd niet keihard ‘ja’ tegen de nieuwbouwplannen zeggen maar wil ook geen streep door de plannen zetten.

Dat het traject al zoveel jaren in beslag neemt heeft vele oorzaken. De organisatiestructuur van Feyenoord is er daar zeker één van. Vanwege de splitsing tussen stadion en voetbalclub, met ieder een eigen directie en Raad van Commissarissen, waarbij er bij de club door de deal met de Vrienden van Feyenoord ook nog externen zetels in gebruik nemen, is de besluitvorming stroperig en traag.

Bronnen binnen de voetbalclub laten weten dat dit stadiondossier het voor iedereen pijnlijk duidelijk maakt dat dit anders moet. Ingewijden zeggen dat de éénwording van Feyenoord, een samensmelting tussen club en stadion, nog nooit zo dichtbij is geweest als nu.

Lees hier het gehele stuk op Rijnmond.nl

9 Comments
 1. Peter Klare zegt

  Top, maar nu ook eens daden.

 2. Andre Thijen zegt

  Alweer ?

 3. Ed Hoogvliet zegt

  Een stadion-directie en RVC zonder centjes en besluiteloos, een club-directie en RVC zonder centjes en besluiteloos … en ieder blijft maar zitten waar hij zit.
  Door talloze sub-commissies met stemrecht is het een grote Janboel geworden, is er inmiddels + € 20 miljoen in een afvoer gesmeten en ieder blijft maar interessant doen, maar er gebeurt gewoon totaal niets. En dat voor een uithangboord van de stad Rotterdam, een z.g. stad van doeners …..
  Het is werkelijk beschamend en belachelijk geworden.
  Wel een mooie functie lijkt mij bij de RVC …, een slordige € 40 a 50.000 per jaar opstrijken en je hoeft niets te beslissen, want dat kan niet, om de 2 maanden beetje lullen met elkaar en vervolgens hapje eten en je onkosten indienen ………………

 4. Robin Jordense zegt

  Zucht

 5. Menno Cronen zegt

  Er komt geen nieuwe stadion ook geen renovatie hoe wil je dat doen er mogen maar 13000 man in en dat gaat nog heel lang duren

 6. Kevin Bal zegt

  Ook al spreken alle cijfers tegen, het zal en moet een prestige project worden. Voor de club is gebleken dat er maar 1 beste optie is. Maar daar hebben ze schijt aan.

 7. Wout Van de Haar zegt

  Schiet nou maar eens op!

 8. Rick Boonstra zegt

  Bla bla bla bla bla bla bla verhalen klopt niet ze willen geen betonbak in de maas beter de kuip renoveren is veel goedkoper en beter voor Feyenoord dan een gedrogt voor de stad Rotterdam

 9. Op Hoop Van Zegen zegt

  Geen daden maar woorden ??

Laat een antwoord achter