Derby tussen HOV/DJSCR en NOCKralingen

0

Zaterdag 26 september staat de Kralingen Crooswijk derby in de 4e klasse g tussen HOV/DJSCR en NOCKralingen op het programma. Beide ploegen startte de nieuwe competitie met een overwinning in hun eerste wedstrijd. HOV/DJSCR was met 1-2 te sterk voor Excelsior. NOCKralingen wist met 3-1 te winnen van Zestienhoven.

Een goed begin is het halve werk, maar 1 zwaluw maakt nog geen zomer. Dus zullen beide ploegen er alles aan doen om ook hun tweede wedstrijd in winst om te zetten. De laatste derby was de openingswedstrijd van vorig seizoen en eindigde in een 5-1 overwinning voor NOCKralingen. Maar resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

De wedstrijd aan de Bosdreef start 14.30 en staat onder leiding van scheidsrechter R. Warring.

Laat een antwoord achter