Corona: Eerste hoofdklasseduel uit programma gehaald

0

RKAVV zal komende zondag nog niet beginnen aan de nieuwe competitie. Voor de ploeg van trainer Maurizio Ceccucci stond een uitwedstrijd op het programma tegen Silvolde. Het sportcomplex van Silvolde is echter gesloten na coronabesmettingen.

Het aantal coronabesmettingen in de gemeente Oude IJsselstreek is het afgelopen weekend flink gestegen. Uit het bron- en contactonderzoek van de GGD blijkt dat deze besmettingen direct gerelateerd zijn aan de voetbalclub Silvolde.

Naar aanleiding van de besmettingen heeft burgemeester Otwin van Dijk, in overleg met SC Silvolde besloten, dat het sportcomplex aan de Munstermanstraat tot 7 september gesloten blijft. Sportclub Silvolde gaat dus in quarantaine. Er zullen deze week geen trainingen en wedstrijden zijn op het complex.

In dezelfde hoofdklasse gaan wel HBS en TAC’90 van start. HBS wacht de verre uitwedstrijd tegen Be Quick 1887 en TAC’90 speelt ook buitenshuis en debuteert op dit niveau bij LONGA’30. In de hoofdklasse B zullen regioclubs IFC, VOC en TOGB wel in actie komen.

Laat een antwoord achter