‘Clubs weren steeds vaker uitsupporters’

0

De voetbalverenigingen in de Randstad gaan steeds vaker over tot het weren van uitsupporters. In verband met het oplaaien van het coronavirus en de moeilijke handhaving op verenigingen  besluiten steeds meer clubs supporters van bezoekende verenigingen te weren.

In de districtsbeker mochten om diezelfde reden bij de derby tussen Nieuwenhoorn en Hellevoetsluis geen supporters van Hellevoetsluis komen.

KOMEND WEEKEINDE

In de tweede speelronde van de derde klasse B van het zondagvoetbal heeft Taurus besloten geen supporters toe te laten. Dit geldt voor zowel de thuis- als de uitspelende vereniging. Taurus, onderdeel van de TU Delft, wil drukte voorkomen en omdat ook andere sporten op het complex beoefend worden, wil men drukte voorkomen.

Komende zaterdag speelt het eerste elftal van Forum Sport in de eerste klasse A de uitwedstrijd tegen AFC. Supporters van de Voorburgse club zijn echter op sportpark Goed Genoeg niet welkom.

Dit vloeit voort uit één van de maatregelen, die het bestuur van AFC heeft genomen met betrekking tot het Coronavirus. Vervelend voor de trouwe aanhang van de ploeg van trainer Dennis den Turk. Van het bestuur van Forum Sport zijn slechts drie personen gerechtigd het duel bij te wonen.

Laat een antwoord achter