CKC wint zijn eerste competitie wedstrijd erg gemakkelijk van SC Excelsior

0

CKC zet gelijk SC Excelsior vast op hun eigen helft, binnen vijf minuten drie grote kansen de ene aanval nog mooier dan de andere. Bjorn Setoe miste ook nog een penalty. Direct daarna in de zelfde minuut na een mooie combinatie via Jeffrey Bourne ziet rechts Damien Huijbregtse vrij staan, die Bjorn Setoe de diepte in ziet gaan precies op tijd aanspeelt die hard voorlangs past naar Vinicius Bongaertz en beheerst inschiet 1-0.  CKC blijft het tempo hoog houden en kansen creëren, Daan Oostdijk schiet nog op de lat. In de 30e minuut Mike v.d. Spoel schiet in de rebound scoort Vinicius Bongaertz de 2-0 binnen. Net voor de rust wordt na een vloeiende aanval op links de bal bij Stefan Brons hard voor naar Bjorn Setoe die deze kans benut 3-0.

Ook in de tweede helft is het een richtingsverkeer naar het doel van SC Excelsior. Het was even wachten op de 4-0 een assist van Bjorn Setoe en Vinicius Bongaertz scoort. Daarna binnen tien minuten tijd twee doelpunten de 5-0 mooie assist van Joe v. Oosten die een voortreffelijke wedstrijd speelden naar Vinicius Bongaertz scoort zijn vierde doelpunt. 6-0 een assist van Kaj Platteschor die net was ingevallen naar Bjorn Setoe die scoort. 7-0 was een penalty genomen door Jeffrey Bourne, Bjorn Setoe werd getackeld in de zestien. De 8-0 in de laatste minuut assist van Bjorn Setoe die bereikt Daan Oostdijk en fraai binnen schoot. Direct na de wedstrijd werd de “Frans van Dessel Schaal” gegraveerd met de winnaar CKC aan de aanvoerder Ruben Schippers gegeven die hem met trots toonde aan de spelers, ook werd Daan Oostdijk gehuldigd met een beeld de topscorer van het “Frans van Dessel Schaal”. toernooi.

Perry Heijser, Mark de Borst, Mike v.d. Stoel, Damien Huijbregtse (Marlon v.d. Schelling), Jeffrey Bourne, Ruben Schippers (Kaj Platteschor), Stefan Brons, Daan Oostdijk, Joe v. Oosten, Bjorn Setoe, Vinicius Bongaertz (Karel Bleichrodt). Reserve Desley Copier en Victor Loop.

 

Laat een antwoord achter